Rakentaminen

Rakennuspalveluidemme pääpaino on ollut viime vuosina vahvasti korjausrakentamisessa, johtuen toimialueemme rakennuskannan ikääntymisestä ja siitä seuranneesta korjaustarpeesta. Huono lämmöneristys rakenteissa, puutteellinen vedeneristys märkätiloissa, tai yksinkertaisesti "aikansa eläneet" pinnoitteet ovat usein syynä remontin aloitukselle.

 

Jokaisen kohteen korjaustarpeen ollessa yksilöllinen, räätälöimme asiakkaallemme parhaiten sopivan kokonaisuuden joko "avaimet käteen" periaatteella jossa hoidamme kaiken suunnittelusta loppusiivoukseen, tai tilaajan toiveen mukaisesti vaikkapa pelkän saunan paneloinnin. Tavoitteenamme on joka tapauksessa kohteen koosta riippumatta laadukas lopputulos ja tyytyväinen asiakas.

 

Laadukkaan työn tukena käytämme kohteissamme ainoastaan luotettaviksi todettuja ammattitaitoisia yhteistyökumppaneita, sekä testattuja ja turvallisia rakennusmateriaaleja. Märkätilarakentamisessa käytämme yksinomaan VTT:n testaamia ja sertifioimia vedeneristysjärjestelmiä ja suoritamme kohteissa tarkkaa omavalvontaa työkohdepäiväkirjoineen.

rakentaminen.jpg rakentaminen3.jpg